čtvrtek 7. listopadu 2013

Pleťová kosmetika

Pleťová kosmetika 

V dnešním příspěvku bych Vám ráda předvedla své přípravky které používám na pleť :) Tak doufám že se recenze bude líbit. Vaše Týna 



1. MaryKay Maska pro Smíšenou a Mastnou pleť- Nejlepší maska pro ty co trpí černýma tečkama a rozšířenými póry. úžasně vyčistí pleť, zbaví vás černých komedonů a stáhne póry. úžasně zmatní a nevysušuje jak některé masky. Nejvíc ji doporučuji pro mě je jednička.
Cena: 540 Kč

2. MaryKay Hydratační gel pro Smíšenou a Mastnou pleť - Zmatňující gel který je třešničkou na dortu po Čištění a odlíčení pleti. Udělá neuvěřitelnou změnu na pleti, u po měsíci jde vidět výsledek. Pleť se tolik nemastí, mám stáhnuté póry, míň černých teček a pleť jak dětskou prdelku. Gek používám na den. Nejlepší podklad pod makeup.
Cena : 640 Kč

3.MaryKay Čistící gel pro Smíšenou a Mastnou pleť - Tenhle čistící gel Vám skvěle sundá makeup a vyčistí pleť, používám ho i ráno i večer. úžasně zjemní pokožku, vyčistí póry a zhydratuje pleť. Necítíte napnutí pokožky ale jen výživu. Stačí ho hrášeček a pleť máte důkladně vyčistěnou. 
Cena : 490 Kč

4.MaryKay Tonikum pro Smíšenou a Mastnou pleť - Dočisťující tonikum úžasně zvláční a dočistí pleť. Krásně sundá pot a zbylé nečistoty z pleti. Nevysušuje, ale zmatňuje, používám ho ráno i večer. 
Cena : 540 Kč

5.MaryKay Odličovač očí - Tenhle odličovač očí obsahuje silikony, tudíž nádherně sundá i voděodolný makeup, nemastí oční víčka naoak je vyživuje a chrání. Je vhodný pro nositelky kontaktních čoček a pro eny či slečny, které nosí řasy. Neobsahuje tudíž oleje a nezničí nalepené řasy. 
Cena : 530 Kč

6.MaryKay Zpevňující oční krém - Krém úžasně vypne oční okolí a projasní. Hydratuje a zvláčňuje, je to můj nejoblíbenější výrobek. Redukuje jemné vrásky kolem očí a zlepšuje elasticitu.
Cena : 850 Kč

7.SynCare Enzymový peeling - Enzymový peeling je jiný oproti mechanickému tím, že tenhle se nanese na pleť a 10-12 minut se nechá působit. Je skvělý pro ty ženy/slečny , které trpí pigmentovými skvrnami. Zjemňuje a omlazuje pokožku. Jsem s ním moc spokojená
Cena : 133 Kč

8.SynCare Změkčující medová maska - Používá se před hloubkovým číštěním nebo pokud jen potřebujete otevřít póry a pleť pořádně vyčistit. Změkčuje pokožku a napařuje, čistí póry a zbavuje mastnoty. Vhodná pro ženy/slečný, které trpí akné,černými tečkami a rozšířenými póry.
Cena : 133 Kč

9.SynCare Oční maska s chlorofylem - Maska nádherně vyživý oční okolí a zvláční. Vždy ji nechám 10 minut vstřebat a zbytek ještě vmasŕuji do pleti. Krásně rozjasní oční okolí.
Cena : 203 Kč

10.Duac Gel - Gel proti černým tečkám a akné. Zábraní aby se akné tvořilo a zbavuje černých teček. Bohužel ho můžete sehnat jen na předpis.
Cena : 30 Kč

11.Oriflame Vajíčko - Používám ho hlavně na rty a suché místa. Krásně hydratuje a zvláčnuje pokožku, která je suchá, odraná či požkozená.
Cena: 99 Kč




Freeman Avokádová maska - Pleťová maska s kaolínem, avokádem a ovsí. úžasná maska pro vyčištění pórů, zbavení černých teček a zmatnění pleti. Kaolín je nejlepší na mastnou pleť, má adstringentní účinek ( čili stahovací) Jedině ji doporučuji. A nádherně vyhlazuje a zjemňuje pleť.
Cena : 100 Kč



Ryor Pudrová Adstringentní maska - Tahle maska se míchá s vodou, která na pleti ztuhne a pak se sloupne. Miluju ji!! Nádherně voní, stahuje póry a čistí pleť. Při sundání vidíte na masce jak sundá mastnotu, pot a nečistoty! Hodně doporučuji!
Cena : 266 Kč
Ziaja Kakaové máslo - Hydratační krém na pleť. Krásně zvláční pokožku a navíc nádherně voní. Používám ho na noc ( mé heslo : Přes den je výživa a přes noc krása) Pokud trpíte suchou pokokou jedině ho doporučuji! Zpevňuje pokoku a vyhlazuje. Nedělá mastný film a máte pocit dětské prdelky :).
Cena : 50 Kč

A co vy? Znáte některý výrobek, který jsem zde uvedla? A jaké používáte vy? :)

Žádné komentáře: